Zijn donuts met marshmallow smaak lekkere snoepjes?

Donuts met marshmellow smaak

Wij van snoepquest.nl houden ontzettend veel van donuts, de zoete ringen van deeg zijn nog altijd een van onze favoriete snacks. Ook voor marshmallows, liefst die net een beetje zijn gesmolten door de hitte van een kampvuurtje, daar mag je ons ’s nachts voor wakker maken. Van zowel een donut als een marshmallow verwacht je een lekkere zachte, fluffy textuur, daarom waren we ontzettend benieuwd op wat voor wijze de beiden producten zijn verwerkt in deze limited editions Donut Marshmellows.



Hard van binnen, hard van buiten

De marketing afdeling heeft in ieder geval haar best gedaan, van buiten ziet de verpakking waar de donut marshmallow snacks inzitten er appetijtelijk uit zoals je op de foto kunt zien. Desnoep is opgebouwd uit verschillende lagen die bestaan uit een uitgebreid kleurenpalet. De toegevoegde decoraties bieden een kleurrijke variatie zodat ze samen een feestelijk geheel vormen. Van buiten oogt alles prima, echter zijn deze snacks van binnen niet zo perfect als de buitenkant. Het snoepgoed is exact het tegenovergestelde van een lekker zachte donut of een marshmallow: ze zijn knoephard.


Een aanrader? Nee!

Het is werkelijk een deceptie als je je tanden in deze donutsnacks zet, je verwachtingspatroon zal worden afgebroken. De smaak is alles behalve om naar huis over te schrijven, niet alleen smaakt het overdreven naar suiker, je proeft zelfs de toegevoegde kleur en smaakstoffen. Kortom, deze donuts zijn een belediging voor de iconische snack, we raden het product ten zeerste af.


Wij beoordelen deze Marshmellow Donuts met 1 van de 10 snoepjes!

Reacties