Skittles snoepjes met wilde smaken!

Ultiem kauwplezier met de snoep van Skittles! 

De kauwbare fruitsnoepjes van Skittles zijn nog altijd populair onder skittles-wild-berrysnoepliefhebbers van over de hele wereld. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten aparte Skittles edities die te koop zijn, ieder met hun eigen kleuren en bijbehorende smaken. Sommige Skittles komen in Nederland terecht en worden als tijdelijke edities aangeboden, ze zijn vooral te vinden in snoep speciaal zaken. Wij namen de Skittles Wild Berry onder de loep.
skittles wild berry snoep

De wilde smaken van Skittles

De paarse verpakking van de Skittles Wild Berry laat zien uit welke smaken de inhoud bestaat. Deze zijn gebaseerd op fruitsoorten die in het ‘wild’ groeien. De inhoud van deze zak bevat de volgende smaken Skittles: appel (groen), kers (donkerrood), aardbei (rood), skittles snoep wild berryframbozen (roze), druiven (blauw). In sommige Wild Berry versies zijn er andere smaken aanwezig, zo wordt de blauwe weleens vervangen door ananas of passievrucht zijn en de groene limoen in plaats van appel. De snoepjes zijn stuk voor stuk voorzien van de bekende suikercoating aan de buitenkant, door het toegevoegde vruchtensap in de kern ontstaat de unieke smaak voor elke kleur. Deze smaken zijn onderscheidend van elkaar en vullen elkaar toch goed aan door het Wild Berry thema. Echter passen niet alle smaken evengoed bij elkaar, zo wijkt de appel smaak erg af van de rest van de smaken, de associatie met deze boomvrucht link je niet direct aan ‘berry’ fruit dat in het wild groeit. Deze  Skittles soort leent zich prima om met elkaar te combineren, ze vullen elkaar aan en sluiten aan bij het Wild Berry thema.

Skittles Wild Berry smaak

Skittles zijn nog wel altijd een van de meest slechte snoepjes te noemen voor je tanden, door het kauwen komen ze vaak vast te zitten in je kiesgroeven. Mensen met gevoelige tanden zullen bijna hun glazuur voelen knappen tijdens het kauwen op een handjevol Skittles en het gevoel krijgen dat er scherpe dolken gemaakt van suiker in hun zenuwen worden geprikt. Het Wild Berry thema is verder niet bijzonder genoeg om zichzelf echt te onderscheiden van de normale Skittles omdat de smaken op hetzelfde neerkomen.  

SnoepQuest beoordeelt Skittles Wild Berry met 5 van de 10 snoepjes

snoep beoordeling 5 van de 10

Reacties