De Snickers snoepreep met witte chocolade


De Snickers candy bar in een wit chocolade jasje!

Bijna elke candybar heeft een speciale editie uitgebracht die gemaakt is van witte chocolade. Zo bestaat er ook een speciale limited white edition van de beroemde Snickers bar. Het is bijzonder om het Snickers logo op de witte wikkel te zien. Wij van snoepquest zijn verzot op witte chocolade, het kan ons niet zoet genoeg zijn, dus we keken daarom ook erg uit naar het proeven van deze witte Snickers snoepreep.



Witte chocolade is vaak niet erg subtiel omdat het eigenlijk technisch gezien geen chocolade is door het ontbreken van cacao. In het geval van deze Snickers White is de zoetigheid zeer subtiel en niet zo overdreven aanwezig als in menig witte chocolade product. De versie van deze candybar is zelfs bijna zachter te noemen dan de normale melkchocolade versie. De witte chocolade is erg zacht en smaakt naar smeuïge crème.



De subtiele witte chocolade van deze speciale Snickers snoepreep werkt ontzettend goed samen met de karamel, geroosterde pinda’s en onmiskenbare nougat vulling. Door de bekende vulling worden de heerlijke kauw texturen behouden, de crunch van de pinda’s worden vermengd met het zachte mengsel dat ontstaat in de mond waardoor een zeer bevredigende smaakbeleving tot stand wordt gebracht. 



Het is jammer dat het hier om een limited editie gaat, wat ons betreft is de Snicker White een heerlijke witte uitvoering van het origineel die goed uitgevoerd is. Snoepquest geeft daarom 8 van de 10 snoepjes aan de Snickers White


Reacties