Top 10 rare vreemde cupcake smaken

De top 10 van de meest rare en vreemde cupcake smaken

Cupcakes zijn lekker zoet en erg zalig. Er bestaan heel wat vreemde cupcake soorten met rare smaken die door hun bereidingswijze een bizarre vorm aannemen. Hier volgt de top 10 van de meest vreemde en onwaarschijnlijke cupcake smaken die je niet vaak zult tegenkomen in een bakkerij!

1. Bier, pinda's en zuurkool cupcake: Met stip op nummer 1 staat de meest vreemde cupcake smaak ter wereld namelijk: de bier, pinda en zuurkool cupcake. Wat een combinatie zeg! Bier en pinda's laten je denken aan een kroeg of een feestje en associeer je helemaal niet met een dessert. Dan komt er nog een kwak zuurkool bovenop en je bent klaar. Niet mijn kop thee maar hey, misschien vind jij het wel erg lekker.

2. Zoete aardappel met Marshmallow: In deze cupcake zit een puree van zoete aardappel die vermengd is in de cake. Daarboven op zit een gesuikerde bult van gesmolten marshmellow's. De topping van de marshmellows kun je lekker een beetje verschroeien met een gasbrander door het een goudbruinen randje te geven. Giet daar overheen wat lekkere chocolade of caramelsaus voor de extra zoetigheid en je bent klaar. Aardappels en marshmellows, ieeeehhh wat een vieze cominatie!

3. Macaroni met kaas cupcake: Macaroni en kaas is een erg lekkere combinatie en een veel gegeten gerecht dat over de hele wereld beroemd is. Het wordt pas vreemd als de macaroni verwerkt zit in het lichaam van een cupcake. Daarover heen zit als topping nog meer macaroni met een grote deken gesmolten kaas eroverheen. Deze Italiaanse cupcake lijkt me niet zo lekker, jullie wel dan?

4. Pizza cupcakes: Dit is nog zo'n smaak die je niet zo snel in een dessert zou verwachten. Dit Italiaanse product bestaat uit een schijf gemaakt van deeg die bedekt is met allerlei soorten toppings. Nu hebben ze ook een pizza cupcake ontworpen, gewoon, omdat het kan. Kwak er wat kaas en pepperoni bovenop et voila de creatie is klaar. Maar hey Goden in den hemel en in den hel, heeft dit nog wel iets met een cupcake te maken?

5. Zalm cupcakes: Je zult het niet geloven maar deze cupcake smaakt naar vis! In het beslag van deze cupcake zit een heerlijke roomkaas verwerkt, dat is dan wel weer een pluspunt. Daarbovenop zit ook een zachte kazige substantie. De zalmfilet wordt in de romige massa gestoken, daarna komen er dille kruiden overheen die voor een ideaal huwelijk zorgen samen met de roomkaas en zalm.



6. Mojito cupcake: Een Mojito is een lekkere cocktail die is gevuld met limoensap, muntbladeren, rum en een berg ijs. De Mojito is een bekend drankje tijdens het uitgaan door de lekkere frisse smaak en de bite die de rum geeft aan het drankje. Nu is er ook de Mojito cupcake die precies hetzelfde als de cocktail smaakt. Het is alsof je een hap neemt uit een glas gevuld met Mojito. Weird.

7. Grapefruit Cupcakes met Chai Icing: Ieeeeh zure grapefruits!! Veel mensen vinden de smaak van dit fruit veel te zuur. Ze vormen echter de smaakbasis voor deze ongewone cupcakes. Bovenop als topping zit er een lekkere grapefruit dressing gecombineerd met een kruidig Chaimengsel dat voor  Indiase thee wordt gebruikt. Het is dus even wennen aan de smaak, als je geen breed smaakpallet hebt dan zullen ze je tegenvallen.

8. Pannekoeken en bacon cupcakes: Hmmm....heerlijk vind ik het 's ochtends om pannenkoeken met bacon te eten! Deze zalige maaltijd staat garant voor een lekkere start van de dag. Een bakkerij uit Amerika heeft besloten om de zoute en zoete smaak met elkaar te combineren en te vormen tot een enkele cupcake. Als je een liefhebber bent van deze twee extreem tegenover elkaar liggende smaken dan is het zeer aan te raden om deze eens te proberen.

9. Irish Coffee cupcakes: Het is heerlijk om na het uit eten een Irish Coffee met slagroom bestellen en dat vinden meerdere  mensen met mij samen.  In California hebben ze een cupcake ontworpen die gebaseerd is op de populaire combinatie tussen drank en koffie. De echte koffiecake is voorzien van een zalige botercreme waar whiskey in verwerkt zit. Over deze creme zijn leuke eetbare klavertjes vier heen gelegd die doen denken aan Ierland. Voor degene die van Irish Coffee, whiskey en natuurlijk cupcakes houden zijn ze ideaal!  

10. Caramel Popcorn: De minst vreemde smaak is Caramel Popcorn van deze top 10 lijst te noemen. Cupcakes met caramel zijn een zalige zonde! Het is ongelofelijk heerlijk om een cupcake met zoete en zachte caramel op je tong te leggen. Deze heerlijkheid zal altijd de gevoelige suikersnaar weten te raken en je kunnen bevredigen als je een suikerkick moet zien te temperen. Bovenop de cupcakes zitten ontplofte stukken mais ofwel popcorn, een combinatie die je niet zo vaak tegenkomt maar wel heel lekker is.

Reacties