M&M's White Candy Corn kopen, Amerikaanse chocolade kopen

Speciale M en M smaken kopen

M & M’s White Candy Corn: Mars heeft nogal wat gelimiteerde en speciale edities van hun MenMs uitgebracht in de loop der jaren. Bezoek maar eens in London de M&Ms World Store, dan kom je er pas achter hoeveel smaken er zijn!


M & M's in alle soorten en maten

Deze White Candy Corn versie valt erg op door de bijzondere combinatie. Wij zouden graag willen dat meer snoepfabrikanten risico’s namen en experimenteerden met verschillende ongewone smaakcombinaties. Tijdens Halloween is het niet gek dat er ontzettend veel snoepsoorten uitkomen in allerlei soorten en maten, in Europa begint het ook steeds meer een rol te spelen maar is het nog niet zo’n volksfeest als in Amerika. Wat je misschien niet weet is dat het meest gegeten snoepje tijdens Halloween Candy Corn heet. Deze driehoekige snoepjes bevatten de kleuren geel, oranje en wit met een kunstmatige zoetstoef en karamel smaak. Van buiten zit een suikercoating en van binnen is er een kauwbare inhoud te vinden. Tijdens Halloween is de Candy Corn variant die van MenMs uitkwam populair.

Witte chocolade in M en M's!

De witte chocolade is echt wit, er is geen melkvet gebruikt maar enkel echte cacaoboter, het is lekker om te proeven dat er geen andere goedkope namaak ingrediënten zijn gebruikt om de smaak na te bootsen. De snoepjes ruiken als je ze uit de verpakking haalt al naar een vleugje aardbeien en suikerspin. De omhulsels zijn net zoals echte Candy Corn knapperig en dik. De kern daarentegen is lekker zacht en zeer kauwbaar. Het smaakt boterachtig zacht en de zoetigheid doet denken aan die van een suikerspin. Het vet en suiker gehalte is duidelijk verantwoord. 

Door erop te zuigen en laten smelten in je mond komt de witte chocolade smaak goed tot zijn recht. Ze smaken echt naar witte choc gemixt met candy corn. Fans van witte chocolade moeten dit product eens een keer testen, ze zullen zeker fan worden. Wij, de redactie van snoepquest, hebben unaniem beslist dat de M & M’s White Candy Corn zelfs beter is dan de gewone Candy Corn door de lekkere toevoeging van witte chocolade.

Wij beoordelen  de M&M’s White Candy Corn met 8 van de 10 snoepjes! 

Reacties