M&M's snoepjes met Pretzel smaak kopen

Waar kun je speciale smaken MenM's kopen? 

Van de M&M’s zijn er enorm veel verschillende variaties op de markt verschenen, telkens opnieuw verzint Nestle weer een nieuwe smaak uit om ons naar suiker snakkende brein te bevredigen. Echter zijn deze niet altijd te koop in elke supermarkt, waardoor ze vaak niet door iedereen worden opgemerkt. Wel zijn de innovatieve variaties vaak te koop bij snoepspeciaalzaken of online te bestellen.


Het laboratorium waar de nieuwe producten ontwikkeld worden blijven hun creativiteit inzetten om nieuwe smaken te ontwikkelen. Een van onze doelstellingen op snoepquest.nl is om ze allemaal te proeven en te beoordelen. Dit maal hebben we de M&M’s Pretzels onder de loep genomen.



M&M's chocolade met pretzel smaak

Pretzels zijn bij ons niet zo’n populaire snack, in andere Europese landen, zoals Duitsland of Zweden bijvoorbeeld zijn ze niet weg te denken uit de etalage van de bakkerij. Een pretzel is te beschrijven als een zoute krakeling die dezelfde knoopvorm heeft als het koekje. Het deeg is bestrooid met zoutkorreltjes waardoor het geen zoete maar een zoute smaak krijgt. Er zijn verschillende soorten pretzels op de markt verkrijgbaar, ze variëren in degradaties van zacht naar hard. Wij waren dan ook zeer benieuwd hoe de pretzels in de M&M’s verwerkt zouden zijn.


De vorm van de M&M’s Pretzels wijkt net iets af van het oorspronkelijke bolvormige formaat, de kleurschakeringen zijn hetzelfde gebleven. Vaak laten we de normale M&M’s zonder pinda in onze mondholte smelten door de opgebouwde hitte, maar bij deze Pretzel versie was dat niet van toepassing omdat we zo snel mogelijk door het schild heen wilde komen om de inhoud te proeven. De bekende candycoating van suiker is identiek aan die van de normale M&M’s. In de kern zit een brosse pretzel vulling die de crunch factor zeker verhoogd. Er wordt een vleugje zout vermengd met het geheel door de pretzel inhoud. Pretzel puristen zullen niet overtuigd zijn van de smaak, want deze is ver te zoeken. De semi-zoute chocoladeballetjes zijn lekker crunchy, maar bieden te weinig innovatie om een echte wow factor op te roepen.

Wij beoordelen de M&M's Pretzels met 4 van de 10 snoepjes!



Reacties