De Milky Way met karamel smaak, een heerlijke, romige snoepreep!

Een Amerikaanse snoepreep van Milky Way: nu met karamelvulling tijdelijk verkrijgbaar! 

Milky Way Simply Caramel: Milky Way! Wie kent hem nog? Je hoort er niet zoveel meer van de laatste jaren. In de ’90’s maakte de Milky Way haar opmars. Tegenwoordig is er zoveel te vinden op het gebied van candybars dat deze snoepreep een beetje in de vergetelheid is geraakt, al zie je hem nog wel regelmatig bij tankstations en snoepspeciaalzaken liggen. De familie van Nestle werd decennia geleden uitgebreid dus met naast hun paradepaardjes de Snickers en Mars, de gezinsuitbreiding werd dus verzorgd door de Milky Way.


Simpelweg Karamel

Oorspronkelijk was het product ontwikkeld om de jeugd aan te spreken, maar de bar heeft veel populariteit vervaardigd in groeperingen van alle leeftijden waardoor de Milky Way een prominente positie in de familie heeft weten te veroveren. Sindsdien zijn er een aantal speciale edities uitgekomen, maar niet zoveel als de andere candybars. Wij proefden de nieuwe limited edition van Milky Way, de zogenaamde ‘Simply Caramel!’

Nog beter dan de gewone Milky Way?

In bijna elk Nestle product is er een kenmerkende zachte nougat vulling toegevoegd, de Milky Way deed het plotseling anders door de vulling te vervangen door een substantie die op melk was gebaseerd en daardoor viel de Milky Way op. Daarbovenop komt ook nog eens kijken dat er bij deze special edition een zachte karamelvulling aan toegevoegd is en we kunnen je verzekeren: dat smaakt echt heerlijk!  De lekker dikke melkchocolade coating mengt goed samen met de zacht fluwelen karamelvulling. 

De chocolade heeft een amberachtige kleur en de structuur wordt ontzettend kauwbaar en soepel door de chewy, kauwbare, zachte romige texturen. Dus als je de zachte, romige zoete inhoud van een Milky Way al lekker vond dan is dit zeker iets voor jou om eens te proberen!

Wij beoordelen de Milky Way Simply Caramel met 8 van de 10 snoepjes!

Reacties