Chocolade snoepjes gemaakt van Magnum ijs

De chocolade snoepjes van Magnum kopen

Wie heeft er niet een keer in zijn of haar leven een Magnum ijsje op? Het wereldberoemde merk heeft zichzelf gevestigd met haar sterke naam en roept positieve associaties op zoals de hoge consistente van hun kwaliteit ijs en het lekker dikke chocolade omhulsel. De ijs van Magnum is al tientallen jaren te koop en niet weg te slaan van de ijskaart.


Candybars van Magnum ijsjes! 

Naast de melk, pure en witte chocolade versies zijn er in de loop der jaren een karrevracht aan verschillende versies uitgebracht om het assortiment uit te breiden. Magnum stapt nu naar voren als pioniers en is het de eerste ijsproducent die een nieuwe productlijn heeft gelanceerd met snoepgoed dat gebaseerd is op de smaak van de populaire ijsjes maar verder niets met de bevroren substantie te maken heeft. De zoete versnaperingen die ze hebben ontwikkeld zijn snoepjes die gebaseerd zijn op de beroemde Magnum smaken. We waren zelf ontzettend benieuwd naar deze candybars op de redactie van snoepquest.nl daarom namen wij de snoepreep die gebaseerd is op de Magnum Almond Ice Cream, genaamd Magnum Chocolate Almonds, in onze monden om een smaaktest te ondergaan.


De buitenkant heeft wat weg van een gekrompen Lion candybar, de bar is gehuld in een chocolade coating met de toevoeging van nootjes die duidelijk zichtbaar zijn aan de buitenkant. Van binnen zit er in de chocolate almond truffel verwerkt met geroosterde vermalen amandelen. Dit allemaal is omhuld met een dubbele laag melk en witte chocolade. De smaak van de chocolade is ontzettend zacht en fluweel te noemen qua textuur. 

De kwalitatief goede chocolade mag er wezen en doet niet onder de A kwaliteit van de klassieke Magnum chocolade ijsjes. De zachte structuur van de chocolade wordt slim afgewisseld met stukjes amandel die zorgen voor de crunch. Ondanks dat deze Magnum producten niet voor een koude sensatie zorgen zijn ze wel erg lekker om eens te proberen, wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar alle andere soorten!

Wij beoordelen de Magnum Chocolate Almonds met 7 van de 10 snoepjes!


Reacties