Milka Daim Snax, heerlijke chocolade en cornflakes


Cornflakes en chocolade? Milka weet hoe het moet!


Milka is een bedrijf dat flink aan de weg timmert als het gaat om nieuwe versies van hun producten. Samen met andere bedrijven werken ze vaak samen om een nieuwe Milka schepping te creëren, wij zijn van mening dat meer snoep en chocolade producten zulke innovaties zouden moeten uitvoeren. 


Milka kan het zich uiteraard financieel veroorloven om eens een keer de plank mis te slaan, maar de kans dat een uitvinding slaagt is ook groot. Zo bleek het zoete huwelijk dat samen tussen Milka en Daim is gesloten een zeer goed besluit. De samenwerking heeft er voor gezorgd dat er veel mooie producten zijn bedacht. De Milka Daim Snax zijn daar een goed voorbeeld van. 



Deze snackbag is gevuld met chocolade snoepjes die qua vorm en samenstelling veel weghebben van
de klassieke pindarotsjes. Ze hebben stuk voor stuk een ander uiterlijk door de onvoorspelbare samenstelling. Een Milka Daim Snax bestaat uit een combinatie van Milka chocolade, brokjes cornflakes en stukjes Daim karamel. De originele toevoeging van de cornflakes zorgt voor de graanachtige smaak en crunchy bite. De lekkere cornflake bites die erdoorheen gemengd zijn zorgen voor een lichte hint naar cornflakes en dat zorgt voor een heerlijke smaaksensatie. De combinatie is  origineel en redelijk uniek, althans in de Nederlandse supermarkt komt het niet veel voor dat er Cornflakes in snoep zit. Milka Snax zijn ontzettend crunchy en smaken naar meer! Het is jammer als de verpakking uiteindelijk leeg is. Het leek er even op dat deze brosse chocolade versnaperingen van Milka een blijvertje waren maar helaas is dat niet zo.

Wij beoordelen de Milka Daim Snax met 9 van de 10 snoepjes.


Reacties