Milka Collage, een fantastische combinatie van Milka smaken


De Milka Collage reep: getest door professionals

Milka Chocolade domineert samen met Tony Chocolonely de chocoladereep markt de laatste jaren. Nog altijd timmert Milka aan de weg om op te proppen te komen met nieuwe versies van de chocolade reep. De Milka collage bevat zoals de naam al aangeeft een collage van een aantal verschillende elementen uit een greep van de meest populaire Milka chocolade repen. 



De Milka Collage reep heeft een aantrekkelijk uiterlijk, de bovenkant valt buiten de toon in vergelijking met de ‘recht toe recht aan’ repen, maar de verrassing ontstaat pas echt als je hem op z’n rug legt, waarna een compositie van elementen zichtbaar wordt. In overvloed zijn de karamel fudge, biscuit en stukjes pure chocolade verwerkt in de melkchocolade. 



Aan de onmiskenbare smaak van Milka alpenmelk chocolade zijn er stukjes van deze elementen toegevoegd die heerlijk samen met elkaar mengen tijdens het kauwproces waardoor er letterlijk een collage van smaken wordt gevormd op de tong en de smaakpapillen aan het werk zet. De bedachte combinatie is heerlijk en versmelt verbluffend lekker met de hoge kwaliteit melkchocolade.



De pure chocolade smaak werkt op een lekkere wijze samen met de melkchocolade, de biscuit zorgt voor een interessante toevoeging al had ik hier wel wat meer crunch en krokantheid van verwacht, ze zijn wat zacht als ze tussen de kiezen worden vermalen. De zoete stukjes karamel toffee zijn heerlijk zacht en werken uiterst goed samen aan de interessante kauwervaring en smaakbeleving. 
Snoepquest beoordeelt de Milka Collage chocolade reep met 9 van de 10 snoepjes.





Reacties