Milka chocolade met bubbels en karamel smaak

De Milka Bubbly snoepreep

Wij van snoepquest springen altijd een gat in de lucht als we weer een nieuwe Milka reep in de schappen tegenkomen. Vooral de XL repen die de laatste jaren uit zijn gebracht zien er ontzettend aantrekkelijk uit. Een van onze favorieten is nog altijd de Milka Biscuit, met heerlijk dikke lagen witte en melkchocolade inclusief knapperige biscuit. Maar daar praten we in een andere review over, nu is het de beurt aan Milka Bubbly karamel die van hetzelfde formaat is, alleen een compleet andere inhoud en uiterlijk heeft.




De vorm van deze Milka chocolade reep wijkt af van de strakke blokstructuur die over het algemeen wordt gebruikt. De visueel interessante bolachtige structuur doet sterk denken aan die van de Maltesers Teaser bar. De bubbles zien er aantrekkelijk uit en suggereren dat het hier om een luchtige smaakbeleving gaat. De bubbles zijn echter niet gevuld met zuurstof maar met een heerlijke zoete karamelvulling die samen met de Bros achtige structuur de inhoud om een smakelijke wijze vertegenwoordigd. 



De heerlijke kenmerkende chocolade op basis van alpenmelk komt zeer goed tot z’n recht en vormt een uitstekende fusie met de luchtige vulling van de bubbles. Als je de bubbles open bijt komt de kauwbare karamel op een zalige wijze vrij in je mond en combineert heerlijk met de rest van de ingrediënten. Het is lekker dat tussen de bolvormen door de Bros structuur zit, wanneer je je tanden in een van de bollen zet dan splijt deze en sijpelt de karamel zo je mondholte in, een heerlijke ervaring.


Voor elke melkchocolade liefhebber is deze Milka reep een zalige zoete snack die je eens moet proberen! Wij van snoepquest beoordelen de Milka Bubbly Caramel met 9 van de 10 snoepjes.


 

Reacties