Snoep sushi van Look o Look, voor als je niet van vis houdt


Sushi snoepjes van Look o Look!

Als je niet van Sushi houdt is dat geen probleem met dit bijzondere snoepgoed van Look o Look, de smaak van deze zoete lekkernij heeft namelijk niets te maken met rauwe vis, rijst of zeewier. In dit royale pakket is een ruim assortiment te vinden van verschillende snoepversies van populaire Sushi versnaperingen. 

De inhoud van Sushi Candy


Om Sushi alleen al te zien is een feest voor het oog, dat komt door de prachtige vormen en kleuren die er gebruikt worden die voor variatie zorgen. Deze snoepversie heeft daarom ook een zeer aantrekkelijk uiterlijk, omdat snoep er ook altijd visueel aantrekkelijk uit ziet. 
Het pakket bestaat uit een combinatie van verschillende snoepjes die gebaseerd zijn op marshmallow, gummi, gelei, drop en op allerlei andere zoete en zure snacks. In Look-O-Look Take Away Candy Sushi is een uitgebreid assortiment te vinden: 4x Nigiri, 4x California Rolls, 2x Kohaku Namusa, 3x Urimaki, 4x Ikura, 4x Maki, 1x Koikuchi en 1x Wa-sabi. 

Sushi zonder vissmaak! 


Alle Sushi candy heeft stuk voor stuk een unieke smaak die allen erg lekker zijn. De Sushi candy ziet
er delicaat en verfijnd uit, ze hebben een verrassend realistisch uiterlijk die dicht bij de real deal in de buurt komt. Het realisme wordt verhoogd door de potjes soja saus en Wasabi die zijn toegevoegd in het pakket, uiteraard zijn dit snoepvarianten van de smaakversterkers, ze vormen leuke toegevoegde details aan het pakket. Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog eens eetstokjes aanwezig, met dit traditionele eetgerei is de Sushi snoep net zoals in het echt op te pakken om in je mond te steken.


Ondanks dat je verwacht dat dit een meer een esthetisch effect heeft en het een aanvoelt als een ‘gimmick geschenk’ in de wereld van de snoep smaakt het ook nog een verdraaid lekker. Dit complete pakket is daarom uitermate geschikt als geschenk voor elk kind en uiteraard iedereen die zichzelf een snoepliefhebber noemt. Naast de hoge fun-factor is de smaakbeleving wat timide te noemen, vandaar geven wij de Look o Look Candy Sushi 7 van de 10 snoepjes!





Reacties