Snickers Almond, de Snickers snoepreep in een nieuw jasje


Snickers bar met amandelen in plaats van pinda's

Snickers komt eens in de zoveel tijd eens op de markt met een nieuwe samenstelling van hun candybar. De innovaties die doorgevoerd worden zijn vaak niet erg baanbrekend maar wel de moeite waard om eens uit te proberen omdat deze nieuwe uitvindingen wel de nieuwsgierigheid opwekken. 


De Snickers Almond is te beschrijven als een normale Snickers bar die gevuld is met de gebruikelijke ingrediënten. Naast de nougat, karamel en melkchocolade is het hoofdingrediënt vervangen: de geroosterde pinda’s zijn vervangen door amandelen. Door de toevoeging van dit nieuwe element wordt de Snickers bar naar een ander niveau getild, niet perse een hoger niveau. 

Geroosterde amandelen of pinda's in je Snickers?


De geroosterde amandel maalt lekker samen met de inhoud, het valt op dat de amandelen wat fijner worden gemaald tussen de kiezen dan de pinda inhoud die door het mengsel zijn verwerkt. Deze Snickers Almond doet sterk denken aan de Nuts bar, het enige verschil is dat de Nuts zoeter smaakt en de noten gepoft zijn in plaats van geroosterd. Daarom is deze snoepreep eenvoudig gezegd gewoon een Snickers met amandelen in plaats van pinda’s te noemen waar een nieuw jasje in de vorm van een wikkel omheen zit. 


Als je een pinda allergie hebt biedt de Snickers Almond een ideaal alternatief zodat je kunt genieten van een Snickers. Kortom bevat de Almond versie van de Snickers geen innovatieve twist maar wel een lekker alternatief omdat het weer eens wat anders is dan de inhoud die we al jaren zijn gewend.
Wij beoordelen de Snickers Almond met 7 van de 10 snoepjes!


Reacties