Skittles America Mix: een snoep mix uit Amerika


De Amerikaanse smaken van Skittles snoepjes

Er zijn ontzettend veel verschillende versies van Skittles verkrijgbaar. De samenstelling van deze inhoud is geinspireerd op de Amerikaanse vlag. De Skittles America Mix is gevuld met Skittles in de kleuren rood, wit en blauw. Deze speciale editie bevat de smaken strawberry, blackberry, raspberry, wild berry, and yumberry.



Dit zijn geen onbekende smaken die zorgen voor verrassingen, alleen roept de smaak ‘yumberry’ de nodige vragen op. Dat is dan ook niet zo gek want de yumberry is een exotische niet veel voorkomende subtropische fruitsoort. Yumberry is zuur als een citrusvrucht maar bevat tegelijkertijd ook een milde zoetheid. Skittles zijn nog altijd de bite-size kleurrijke kauwbare snoepjes in de bekende vorm.



De combinatie die samengesteld is voor deze editie is goed bedacht, de smaken sluiten mooi bij elkaar aan. Alle kleuren Skittles hebben een verrassend lekkere fruitsmaak die natuurlijk smaakt en niet kunstmatig zoals vaak het geval is bij soortgelijke snoepsoorten in het genre. De combinatie lijkt op de samenstelling van de Wild Berry editie van Skittles. Deze America Mix is echter meer verfijnd waardoor de smaken beter bij elkaar aansluiten.



De kleuren passen goed bij elkaar en hebben kleurrijke tinten, ondanks dat dit patriottische snoep te noemen is die vooral in probeert te spelen op de Amerikaanse markt vinden zal deze inhoud alle Skittles liefhebbers van over de hele wereld kunnen bekoren. Vooral de yumberry springt eruit omdat dit over het algemeen een onbekende smaak is die zeer aangenaam is, daar zouden meer snoepfabrikanten iets mee moeten doen. Snoepquest beoordeelt de Skittles America Mix met 7 van de 10 snoepjes.



Reacties