Milka Choco Mix Jelly: een vreemde combinatie snoep en chocola


Milka chocolade met jelly snoepjes: leuk om uit te delen

Dit Milka product is een beetje een vreemde eend in de bijt te noemen in de Alpine chocolade lijn van de fabrikant door de bijzondere mix die er in deze verpakking is te vinden. In dit zakje Milka zit een choco-mix van Milka waarin verschillende snoepjes en chocolaatjes te vinden zijn.



Zo zitten er kleine Daim repen in die verpakt zijn in de originele wikkel, Milka toffees en Milka Milketten in die nagenoeg een hele hazelnoot bevatten.  Zoals op de afbeeldingen te zien is zorgt het voor een feestelijk geheel. De vreemde toevoeging komt in de vorm van een besuikerd fruit jelly perzik snoepje, deze wijkt ontzettend af van het totaal van de choco-mix en representeert het jelly gedeelte dat in de naam van dit product zit verwerkt. Dit bijna hartvormige perziksnoepje wijkt totaal af van de choco . Daarnaast is er een snoepje te vinden die totaal afwijkt van de inhoud. De rest van de choco-mix vult elkaar goed aan en is te combineren. Wij houden niet van perzik snoepjes terwijl je chocolade aan het eten bent, maar dat is ieder voor zich. Het perzik snoepje is verder lekker kauwbaar, fruitig en zacht al zorgt de toevoeging ervan wel voor een identiteitscrisis van het product waardoor de balans van deze verzamelde mix van lekkernijen uit evenwicht raakt. 



Verder is de chocolade gemaakt van de bekende alpenmelk en is de crunch hier en daar aanwezig. De karamel zorgt voor de kauwbaarheidsfactor. Een nadeel van de mini-Daims is dat deze nog in de wikkel zitten terwijl de rest dat niet heeft, zo moet je eerst de wikkel lospeuteren en kun je niet lekker dooreten, het zal de eis zijn geweest van Daim door een deal met ze gesloten te hebben. In deze snoep en chocolade mix krijg je echt alles wat je maar verlangt, noot, crunch, perzik, toffee, amandel, karamel, chocolade en ga zo maar door. 



Wij vinden de perziksnoep een vreemde toevoeging, maar dit zal voor velen geen problemen veroorzaken want ze zorgen wel voor een feestelijk geheel uiteindelijk wanneer de inhoud op een snoepschaal wordt gestort. Wij beoordelen de Milka Choco Mix Jelly met 5 van de 10 snoepjes!


Reacties