M&M's met pepermunt smaak kopen

M&M's met tandpastasmaak

Er zijn honderden en misschien wel duizenden verschillende soorten snoepjes waarin de nog altijd razend populaire M&M’s in zijn verwerkt. Ga maar eens naar London naar M&M’s World dan kom je er pas achter hoe groot het imperium van dit snoepgoed is.  Wij nemen dit maal de Mint versie onder de loep, een vrij dappere stap omdat wij geen grote fan zijn van chocolade in combinatie met mint. 



Normaal associeer je munt met de kleur wit en dat komt omdat pepermunt altijd wit is, echter is een muntblad groen, denk maar aan muntthee. Op de verpakking van deze speciale M&M’s editie staan drie verschillende snoepjes afgebeeld in verschillende groene tinten die hinten naar het muntkruid. Daarnaast staat een verleidelijke vrouwelijke M&M afgebeeld op de voorkant. Als de verpakking open wordt gescheurd komt een frisse pepermunt je neusgaten ingevlogen. In de verpakking zitten M&M’s snoepjes die een aantal maten groter zijn dan de normale M&M snoepjes in de alledaagse verpakkingen. 


Pepermunt en chocolade


Wanneer je door het suikerschild heen breekt komt de pure chocolade je smaakpapillen tegemoet. Deze wordt al zeer snel vermengd met de pepermunt smaak die erin verwerkt zit. Ondanks dat de chocolade en mint van een goede kwaliteit zijn is het een feit dat wij van snoepquest niet enthousiast worden, maar lichtelijk walgen van de combinatie tussen chocolade en pepermunt. De associatie met de frisheid en koelheid die achterblijf in de mond is die van mondwater en tandpasta.


Om aan tandpasta te denken tijdens het snoepen is absoluut geen aangenaam idee, je zou het bijna elkaars
tegenovergestelde kunnen noemen zijn. Ook al is chocolade en pepermunt een officiële goede combinatie, je moet ervan houden. Van een After Eight zijn we dan bijvoorbeeld ook geen groot fan. Als je wel van deze combinatie houdt kom je wel aan je trekken met dit snoepgoed. Snoepquest geeft de M&M’s Mint 2 van de 10 sterren. 


Reacties