KitKat Popchocs, KitKat snoep in balletjes vorm


KitKat Popchocs: zijn het blijvertjes?

De Popchoc hype is weer een beetje voorbij in de wereld van het snoepgoed. Het viel ons op dat we nog geen recensie over de KitKat Popchoc op snoepquest hadden geplaatst. Van de Lion Popchoc was er inmiddels wel een aanwezig, de eerste Popchocs die op de markt kwamen. Het koste nog wat moeite om zo’n zakje KitKat Popchocs te krijgen, maar gelukkig hebben we tegenwoordig het machtige internet om ons te ondersteunen in onze queeste naar het lekkerste snoepgoed. 



De Popchocs zijn te beschrijven als kleine chocolade balletjes, ook wel de Malteser versie van een aantal beroemde candybars te noemen. Echter zijn de KitKat Popchocs alles behalve mooie, gladde ronde balletjes net zoals de Maltesers. Het lijken meer brokken KitKat die in de chocolade gedoopt zijn. 



Elke Popchoc heeft hierdoor een andere vorm, sommige zijn zelfs bijna zelfs vierkant te noemen! De buitenkant van de balletjes is voorzien van een chocolade coating die voldoening geeft, de inhoud is gebaseerd op die van de KitKat. De chocolade/wafel ratio is niet in balans bij deze balletjes, er zijn te weinig laagjes wafel aanwezig om dezelfde ervaring als het eten van een KitKat op te wekken helaas.



De Chuncky is er wel in geslaagd om de normale KitKat op te pimpen en daarom liggen deze nog in de winkelschappen en zijn de Popchocs nagenoeg verdwenen. Persoonlijk vallen de Lion Popchocs beter in de smaak. Wij beoordelen de KitKat Popchocs met 6 van de 10 snoepjes.



Reacties