Genieten van drie soorten chocolade, de Milka Triolade


3 verschillende Milka smaken in 1!

Deze chocolade reep van Milka biedt erg veel voldoening voor de echte chocolade liefhebbers onder ons. De naam Triolade is een combinatie van de woorden ‘trio’ en ‘chocolade’. Dit product bestaat uit drie verschillende soorten chocolade die samen in een reep zijn toegevoegd, het biedt een zeer complete chocolade beleving van de meest populaire smaken die door Milka samen gemetseld zijn tot een flinke reep. 

De fundering van de Triolade is melkchocolade, daarboven zit een laag witte chocolade en daarop zijn driehoekige tablets van pure chocolade toegevoegd. Op de driehoeken zijn Milka koeien toegevoegd, die verantwoordelijk zijn voor de productie van de alpenmelk waarvan het product wordt gemaakt. De reep is net zoals bijvoorbeeld de Milka Bubbly of de biscuit versie van een flink formaat. De chocolade lagen zien er erg aantrekkelijk uit, de scherp gesneden vormen zijn mooi afgewerkt. Er is een duidelijke onderscheiding tussen de lagen zichtbaar, de driehoeken erboven op zorgen voor een prachtig decoratief uiterlijk. Het esthetische effect dat wordt opgeroepen door de buitenkant nodigt uit om er een flinke hap uit te nemen. 


De combinatie van 3 soorten chocolade

Wij hebben geprobeerd om de verschillende lagen uit elkaar te halen om de chocolade apart van elkaar te proeven, echter blijkt het demonteren van de lagen chocolade nog niet zo’n makkelijke klus en dat is logisch want de reep is ervoor gemaakt om hem alle soorten tegelijkertijd in je mond te krijgen. Het bijzondere aan dit Milka product is dat er pure chocolade aanwezig is, omdat Milka vaak als ‘snoep’ chocolade wordt gezien schuwen ze de pure chocolade in hun producten. Het is dan ook slim om deze te verwerken in de Triolade. De puur is niet sterk aanwezig hierdoor omdat deze vermengd wordt met de witte en melkchocolade.


De drie soorten alpine chocolade smelten heerlijk in de mond en smaakt naar meer. Toch moet er aan het einde van de dag gezegd worden dat het product niet erg veel innovatie biedt in de wereld van de chocolade. Het zijn uiteindelijk drie verschillende soorten Milka chocolade soorten samengevoegd met een aantrekkelijk uiterlijk. Wij verwachten dat het geen blijvertje gaat worden in het chocolade Milka universum. Wij beoordelen de Milka Triolade met 6 van de 10 snoepjes!



Reacties