Neem een bezoek aan de chocolade planeten van Mars

Lekker genieten van de chocolade Mars Planets

De snoepreep van Mars heeft al tijden een stabiele positie in de wereld van het snoepgoed. Eens in de zoveel tijd wordt er gepoogd om de snoep etende bevolking te verrassen met een innovatie. Wij van SnoepQuest zijn nog altijd fan van de Mars Planets, alleen heeft dit product nooit een vaste plek in de snoep schappen gevonden. 




De verschillende Mars planeten

Op de verpakking van dit snoepgoed staan drie soorten ‘Planets,’ die visueel van elkaar worden onderscheiden en de smaak benadrukken. Elk balletje is gevuld met een unieke vulling die de kern vormt van de bolvorm. Er is een zachte versie die gevuld is met een nougat substantie die sterk lijkt op de inhoud van
een Mars reep, de tweede is voorzien van een interieur met toffee achtige karamel. Als derde  is er een planet aanwezig  met een krokante inhoud. Deze brosse inhoud heeft veel weg van de biscuit van een Malteser. Deze verschillende inhouden zijn omhuld door een schild van chocolade. Het grappige daaraan is dat je in het begin niet weet welke vulling je krijgt totdat het moment aan is gebroken van het doorbijten. Op een gegeven moment heb je uiteraard wel in de gaten dat de kleine balletje gevuld zijn met karamel en de grote gevuld zijn met nougat. De smaken liggen niet zo extreem ver uit elkaar, daarom zijn ze ook prima te combineren en onderling af te wisselen.  Het is lekker om ze apart te proeven, maar ook samen een aantal tegelijkertijd in je mond stoppen zorgt voor een geslaagde smaakbeleving. 




Chocolade bolletjes

De smaken van de drie verschillende Planets neigen veel naar de vertrouwde Mars reep, dus als je ze samen in de mond hebt voelt het bijna aan alsof je op een Mars candybar aan het kauwen bent.  Het is vermakelijk dat er telkens op basis van de bolletjes die je naar binnen gooit. Het enige nadeel is dat er veel lucht in de verpakking zit, op ongeveer de helft van de zak kom je de chocolade bolletjes pas tegen. De prijs is ook veel te hoog geweest vanaf het begin waardoor de passieve consument die niet zoals ons een gepassioneerde snoepeter is toch voor een goedkoper alternatief zijn gegaan. Voor degene die iets nieuws willen proberen zijn de Planets echt een sterke aanrader! 

SnoepQuest beoordeelt de Mars Planets met 8 van de 10 sterren!


Reacties

  1. Enig idee waar deze op de dag van vandaag nog verkrijgbaar zijn? Zo veel zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas zijn ze uit het assortiment gehaald hebben we vernomen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten