KitKat Stirrer, de eerste Kitkat snoep met vanille smaak


De nieuwe limited edition van KitKat, de ‘stirrer’ met vanille smaak!

De nieuwe limited edition van KitKat heeft als ondertitel ‘stirrer’, wat kan worden vertaald als ‘mixer’ of ‘menger’. De smaak waarmee de bekende traditionele KitKat samenstelling in deze speciale editie wordt samen gesmolten is de overheerlijke vanille smaak. Wij kochten een verpakking waar vier apart verpakte KitKat stirrer repen in verpakt zaten.
kitkat stirrer snoep1
Elke KitKat reep heeft vier mini-repen die door middel van druk uit te oefenen afzonderlijk van elkaar kunnen worden gesplitst. Deze mini-bars worden ook wel ‘fingers’ genoemd. Van buiten zien de KitKats er vertrouwd uit. Ook de smaak en kauwbeleving van de chocolade is hetzelfde als het origineel, de afwisseling ontstaat doordat er bij dit product een vanille smaak door het mengsel is verwerkt.

KitKat met vanille: een gouden combinatie?

De kruisbestuiving met de milde vanille aroma en de traditionele wafelstructuur van de KitKat is geslaagd door de perfecte balans. De vanille is niet overheersend en mengt kit kat stirrer snoepreepuitstekend samen met de suikersmaak van de kleine wafeltjes in combinatie met de romige chocola. De chocolade is van een hoge kwaliteit en smaakt naar cacao. Er is een ‘fair trade’ logo op de wikkel afgedrukt dus met het kopen van dit product steun je ook nog eens indirect een goed doel. De KitKat Stirrer Vanilla is wat ons betreft zeker een geslaagde limited edition te noemen en duidelijk een blijvertje als het aan ons ligt. Jammer genoeg gaat het om een speciale editie, wellicht als Nestle er genoeg van verkoopt wordt er beslist om deze standaard op te nemen in het assortiment van de supermarkten.
SnoepQuest geeft de KitKat Stirrer met vanille smaak een beoordeling van 7 van de 10 snoepjes!
snoep beoordeling 7 van de 10

Reacties