Gevulde zure staafjes: snoep van Look o Look

Zuur snoepgoed met aardbeien & vanille smaak

Hmmm…alleen de gedachten al aan dit zure snoepgoed van Look o Look zorgt ervoor dat de speekselkliertjes vocht beginnen te schieten tegen de achterkant van onze tongen. Deze twaalf zure staafjes van snoepfabrikant Look o Look zijn ontzettend smaakvol en daarom wekt de anticipatie op het verorberen ervan de speekselproductie flink op.
zure staafjes look of look1

Zuur en zoet, zacht en hard

De rode, ronde gevulde staafjes zijn aan de buitenkant bedekt met een poedercoating zure staafjes look of lookvan suiker. Van binnen is het snoepgoed gevuld met een kern van vanille. De zure aardbeiensmaak van de snoep wordt verzacht door de zacht zoetige vanille smaak. Deze samenwerking is uitstekend, soms komt de vanille op de voorgrond en soms breekt er een vleugje suiker en aardbeien door. Toch voert de zure smaak de hoofdrol tijdens het kauwproces. De gevulde zure staafjes met aardbeien en vanille smaak zijn niet zo zuur als haar neefje genaamd de zure aardbeien mat die ook door Look o Look is geproduceerd. Door de ingrediënten vullen zuur en zoet, zacht en hard elkaar perfect aan.

Een feestje in je mond

De staafjes zijn makkelijk af te bijten door de tanden erin te zetten, op deze wijze is het lekker om op de kleine stukjes te kauwen en alle smaak eruit te persen. Ook is het als afwisseling lekker om een heel staafje, of soms zelfs wel twee of drie tegelijk, in je mond te stoppen voor de ultieme smaakbeleving. De staafjes kunnen bij elkaar geduwd worden of opgerold worden om in een keer in je mond te stoppen om deze smaakexplosie te veroorzaken. Het snoepgoed biedt een perfect evenwicht tussen zuur en zoet wat voor een feest in de mond zorgt. In de categorie van zure, zachte snoep zijn deze gevulde staafjes dan ook een absolute uitblinker.
SnoepQuest waardeert de gevulde zure staafjes van Look o Look met 7 van de 10 snoepjes!
snoep beoordeling 7 van de 10

Reacties