Geeft de Boost snoepreep je echt energie?



De Boost snoepreep, krijg je er energie van?

In eerste instantie wekt de naam van deze candybar de suggestie op dat het om een B-merk energydrink gaat. Er zit echter geen taurine, cafeïne of een soortgelijk goedje verwerkt in de Boost snoepreep die een geforceerde vorm van energie opwekt. Dat dit chocolade tussendoortje extra energie opwekt is slechts een thema dat te vergelijken is met de Snickers bijvoorbeeld die claimt de stevige trek te stillen. Een soort van slim marketingverkoop trucje dat niet goed uit de verf komt, of toch wel? Lees hieronder verder.
boost snoepreep 1

De smaak van de Boost candybar

Het uiterlijk van de Boost is te beschrijven als een fikse candy bar met een dikke laag chocolade. De inhoud van de candybar is gevuld met stukjes biscuit wafel en een lekkere laag karamel. Deze vormen samen een aangename substantie in de mond die zorgt voor een uitstekend huwelijk tussen smaak en textuur. De stukjes biscuit zorgen voor de lekkere crunch met het toffeeachtige mengsel nadat alle chocolade is weggesmolten door de hitte die zich vormt in de mondholte. De kauwbeleving is te omschrijven met de sleutelwoorden zalig en zacht.
boost snoepreep 2
De Boost candybar is een sterke aanrader voor de snoepliefhebbers onder ons. Verwacht echter niet dat je er een stoot energie van krijgt. Heb jij de Boost ook zelf ook al uitgeprobeerd? Laat ons weten wat jij ervan vond en laat een beoordeling achter!

Wij geven de Boost 8 van de 10 snoepjes!

snoep beoordeling 8 van de 10

Reacties