Een Milky Way met vanille en karamel smaak

De Milky Way met Franse Vanille en Karamel!

Aan het uiterlijk van de wikkel waarin deze candybar verpakt is valt in eerste instantie niet af te lezen dat het om een Milky Way gaat. Niet alleen het groene logo van deze limited edition candybar van Milky Way heeft een afwijkende vormgeving, de samenstelling van ingrediënten vormen tevens een andere inhoud die afwijkt van de normale versie.
milky way met franse vanille

Wat is Franse Vanille?

Deze  French Vanilla and Caramel Milky Way bevat een vulling die bestaat uit een romige nougat die erg zacht is en hint naar de originele Milky Way snoepreep. Door de substantie heen is zoete karamel gemengd en is voorzien van een fikse hoeveelheid Franse vanille. Franse vanille is niet een specifiek type vanille dat veelal gebruikt wordt in gerechten maar wordt vooral gebruikt als grondstof voor het produceren van vanille aroma. De vanille is in combinatie met de inhoud van de Milky Way erg goed geslaagd. Er is spaarzaam omgesprongen met het ingrediënt waardoor het subtiel aanwezig is en op heerlijke wijze samen wordt gemengd met de inhoud.
milky way franse vanille smaak

Milky Way French Vanilla and Caramel smaakt naar meer!

Deze limited edition geeft een extra dimensie aan de smaakbeleving van het originele snoepgoed door de toevoeging van de karamel laag. De substantie die vormt zich tot een zachte, kleverige en vooral soepele massa in de mond tijdens het aangename kauwproces. De zachte nougat in combinatie met de chocolade, karamel en vanille complimenteren elkaar doordat ze stuk voor stuk elkaar op de juiste wijze aanvullen. Deze geslaagde limited edition van Milky Way French Vanilla and Caramel smaakt naar meer!
SnoepQuest geeft een waardering van 8 van de 10 snoepjes aan de Milky Way French Vanilla and Caramel!
snoep beoordeling 8 van de 10

Reacties