Een Milka chocolade reep met drie smaken


MILKA MET TRIPLE KARAMELSMAAK


Met zoetigheden verwennen we onszelf en dan vooral chocolade geeft ons een flinke shot blijdschap. Vooral de producten van Milka strelen onze ego en gaan goed gepaard met een momentje ‘me’ time. Maar soms is het lastig kiezen tussen al die heerlijke varianten die Milka aanbiedt.
milka triple karamel smaak 3
De Milka Triple karamelsmaak is een heerlijke chocolade reep van Milka die uiterst geschikt is voor een heerlijk verwenmoment. Er zijn drie verschillende soorten van de beste smaken die Milka ooit geproduceerd heeft samengebracht in een product. De basis is een zalige, zoete karamelsubstantie die op drie verschillende wijzen geïntegreerd is in milka triple karamel smaak 1de reep en stuk voor stuk voor een andere beleving zorgt qua smaak en textuur. Op de stukken chocolade die zich in de eerste rij bevinden is een spiraalvormige figuur gevormd, van binnen is deze lekkernij gevuld met een karamelvulling die doet denken aan de zachte toffeevulling die ook in Dove Karamel chocolade te vinden is. De chocolade in de middelste rij is gevuld met een witte vulling die lekker zacht en smeuïg is en heerlijk op de tong smelt. De derde rij is gevuld met harde, kauwbare karamel stukjes, deze inhoud die vergelijkbaar is met die van de Milka Daim.
Door de drie verschillende combinaties die op basis van karamel samengebracht zijn in een enkele reep is dit voor ons een van de lekkerste Milka producten die er verkrijgbaar is. De smaken liggen niet te ver uit elkaar zodat het geen probleem vormt om een hap uit elke verschillende rij tegelijkertijd te nemen. Zo kan er ten alle tijde beslist worden welke smaken je samen combineert of dat je het besluit maakt om elke rij individueel op te eten. De Milka Triple Karamelsmaak is een zeer geslaagde chocolade creatie van Milka en daarom krijgt deze reep ook een hoge beoordeling van snoepquest.
Milka Triple karamelsmaak krijgt 8 van de 10 snoepjes!
snoep beoordeling 8 van de 10

Reacties