De heerlijke nieuwe Snickers Crisper snoepreep!

Een Snickers bar met gepofte rijst en pinda’s!

Ons oog viel op een bijzondere Snickers bar. Door het opvallende uiterlijk van de wikkel viel deze direct in ons oog. In plaats van het donkerbruin, waarop de bekende Snickers letters getoond worden, is deze vervangen door een smurfblauwe kleur. Deze nieuwe tint zorgt ervoor dat de candybar opvalt in de snoepwinkel en maakt duidelijk dat het om een limited edition gaat.
snickers crisper reep

De inhoud van de Snickers Crisper

De inhoud wijkt tevens af van de normale Snickers reep. Na het verwijderen van de verpakking zijn er twee dikke blokken aanwezig die een meer robuust uiterlijk hebben dan het formaat van de standaard Snickers snoepreep. De chocolade blokvormen zien er aantrekkelijk uit en scheppen hoge verwachtingen. Er zitten er twee in een wikkel verpakt zodat je kunt besluiten om er eentje te bewaren, dit bewijst echter zeer moeilijk te zijn omdat de bar zo lekker weg hapt en naar meer smaakt door de rijkelijk gevulde inhoud.
snickers crisper bar

Is de Snickers Crisper beter dan het origineel?

In de Snickers Crisper zitten ingrediënten die vergelijkbaar zijn met de Snickers Cruncher die een tijdje geleden uitgekomen is. De Crisper is ten opzichte van de Cruncher voorzien van extra ingrediënten die meehelpen om de smaakbeleving naar een hoger niveau te tillen. De bar is gevuld met gepofte rijst en pinda’s die bedekt zijn met een laagje karamel en melkchocolade. De Crisper doet zijn naam eer aan, de ingrediënten zorgen voor een extra dimensie aan de smaakbeleving. De aangename ‘crisp’ wordt bereikt door de toevoeging van gepofte rijstkorrels en de geroosterde pinda’s. De chocolade en de karamel sluiten perfect aan bij de deze inhoud en vullen elkaar uitstekend aan. De Snickers Crisper is een candybar van hoge kwaliteit die de originele Snickers snoepreep een heerlijke extra dimensie geeft.
SnoepQuest geeft de Snickers Crisper 7 van de 10 snoepjes!
snoep beoordeling 7 van de 10

Reacties